Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στη Σκωτία η Παπαδοπούλου - Επαφές κατά της εκμετάλλευσης παιδιών

Offsite Team -
14.11.2019

Στη Σκωτία η Παπαδοπούλου - Επαφές κατά της εκμετάλλευσης παιδιών

Thumbnail
Επαφές σε σχέση με την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών

Επίσκεψη στο Εδιμβούργο για επαφές σε σχέση με την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας, πραγματοποιεί αυτές τις μέρες η Πρόεδρος της «Φωνής», κυρία Αναστασία Παπαδοπούλου, μετά από πρόσκληση της Σκωτσέζας βουλευτού, κυρίας Margaret Mitchell.

Σκοπός της επίσκεψης και των εκεί συναντήσεων της κυρίας Παπαδοπούλου, είναι η παρουσίαση του έργου και του ρόλου της «Φωνής» στην Κύπρο, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σχετικά με την καταπολέμηση της μάστιγας της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης των παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

Με πρωτοβουλία της κυρίας Mitchell, η κυρία Παπαδοπούλου είχε και μια ιδιαιτέρως εποικοδομητική και παραγωγική συνάντηση με την Λαίδη Dorian, Πρόεδρο του Εφετείου της Σκωτίας (Lord Justice Clerk), στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν πετυχημένες πρακτικές που ακολουθούνται στα δικαστήρια της Σκωτίας, για εκδίκαση υποθέσεων κακοποίησης και υποθέσεων με ευάλωτα θύματα. Μάλιστα, η κα Παπαδοπούλου προσκάλεσε την Λαίδη Dorian να επισκεφτεί την Κύπρο στο άμεσο μέλλον για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας, πρόσκληση η οποία έγινε αποδεκτή.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη της κυρίας Παπαδοπούλου, γίνεται σε συνέχεια πρόσφατης επίσκεψης της κυρίας Margaret Mitchell στην Κύπρο, στη διάρκεια της οποίας επισκέφτηκε το «Σπίτι του Παιδιού», όπου ξεναγήθηκε από την κα Παπαδοπούλου, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο της «Φωνής» και για τη δουλειά που γίνεται καθημερινά για προστασία και στήριξη των παιδιών.  

Home