Στήριξη 130 ευάλωτων οικογενειών το Πάσχα στην Πάφο

Στήριξη 130 ευάλωτων οικογενειών το Πάσχα στην Πάφο

Aπό το Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου στήριξε 130 ευάλωτες οικογένειες, ώστε να μην μείνει καμιά οικογένεια και κανένα παιδί, χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν να νιώσουν τη χαρά της Ανάστασης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Ανθή Λεωνίδου Στρόππου, Διοικητική Λειτουργό του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου, για 7η συνεχόμενη χρονιά και με σύνθημα «Έχεις στην καρδιά σου αγάπη; Βοήθησε μια οικογένεια που έχει ανάγκη», υλοποιήθηκε παγκύπρια από το Π.Σ.Σ.Ε. η εκστρατεία «Υιοθετήστε μια Οικογένεια το Πάσχα».

Μέσα από την ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την αγάπη εταιρειών, επιχειρήσεων, οργανισμών, ομάδων, εθελοντικών οργανώσεων, φούρνων και συμπολιτών μας, σημειώνει η κ. Λεωνίδου, “ καταφέραμε και φέτος να προσφέρουμε, δωροκουπόνια για τρόφιμα από υπεραγορές, πασχαλινά αυγά, λαμπάδες, φλαούνες, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, ότι «Όλοι μαζί Μπορούμε» να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρειάζονται τη βοήθεια μας”.

H κ. Λεωνίδου εξέφρασε τις ευχαριστίες προς σε όλους τους ανώνυμους εθελοντές, που επισκέφθηκαν το γραφείο του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου και πρόσφεραν δωροκουπόνια καθώς και προς εταιρείες και φορείς για τη στήριξή τους.

ΚΥΠΕ

Home