Στήριξη παιδιών Παιδοογκολογικής Κλινικής Μακάριου Νοσοκομείου

Στήριξη παιδιών Παιδοογκολογικής Κλινικής Μακάριου Νοσοκομείου

Μεταφέρθηκε  στο Μακάριο Νοσοκομείο το 4χρονο αγοράκι
Η προσπάθεια εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Κλαδικού Συμβουλίου της ΑΣΔΥΚ του Τμήματος Γεωργίας.

Συλλογή χρημάτων για τη στήριξη των παιδιών που νοσηλεύονται στη Παιδοογκολογική Κλινική του Μακάριου Νοσοκομείου και των οικογενειών τους πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Κλαδικού Συμβουλίου της ΑΣΔΥΚ του Τμήματος Γεωργίας και με τη συμβολή όλου του προσωπικού του Τμήματος, της Διοίκησης του Υπουργείου Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και του Κεντρικού Συμβουλίου της ΑΣΔΥΚ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, συγκεντρώθηκαν συνολικά 2384 ευρώ τα οποία παραδόθηκαν σήμερα 13/12/2018, υπό μορφή κουπονιών για αγορές τροφίμων και ενδυμάτων για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο παιδοογκολογικό Τμήμα.

Από το πιο πάνω ποσό παραχωρήθηκαν επίσης δωροκουπόνια ύψους 150 ευρώ για την ανανέωση της βιβλιοθήκης της μονάδας.

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, ο οποίος παρέδωσε την προσφορά, ανέφερε τα εξής: «Μεταφέρουμε όλη τη θετική μας ενέργεια, μαζί και τις ευχές μας, για την όσο το δυνατό γρηγορότερη ανάρρωση και υπερπήδηση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά».  

Το Κλαδικό Συμβούλιο της ΑΣΔΥΚ του Τμήματος Γεωργίας, με την ανακοίνωση του, ευχαριστεί τον Κώστα Καδή και τη Διευθύντρια του Τμήματος Γεωργίας για το προσωπικό τους ενδιαφέρον, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της πρωτοβουλίας αυτής με τη συνδρομή τους.

Η προσπάθεια εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Κλαδικού Συμβουλίου της ΑΣΔΥΚ του Τμήματος Γεωργίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home