Στις φλόγες καφετέρια με υπολογιστές στο Παραλίμνι

Στις φλόγες καφετέρια με υπολογιστές στο Παραλίμνι

Η δράση της Πυροσβεστικής το τελευταίο 24ωρο

Πυρκαγιά στην Ποταμιά η οποία κατέκαυσε τρία εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση έθεσε χθες υπό έλεγχο η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών. Παράλληλα, ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε καφετέρια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Παραλίμνι η οποία προκάλεσε εκταταμένες ζημιές στον εξοπλισμό και την ηλεκτρική εγκατάσταση του υποστατικού.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά  η οποία κατέκαυσε 3(τρία) εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, καλαμιώνα και θάμνους στο χωριό Ποταμιά κοντά στη νεκρή ζώνη ενώ επιχείρησαν με την συνοδεία των Ηνωμένων Εθνών 3 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβ. Σταθμούς Λευκωσίας ως επίσης και 1 (ένα) πυροσβ. όχημα από Τμήμα Δασών και τέθηκε υπό έλεγχο.

Ακόμα ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε καφετέρια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Δήμο Παραλιμνίου ενώ από την πυρκαγιά και τον καπνό έπαθαν εκτεταμένες ζημίες όλος ο εξοπλισμός , η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή του καταστήματος καθώς επίσης επηρεάστηκε και η τζαμαρία γκαράζ σε διπλανή οικία. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Από νωρίς χθες το πρωί μέχρι και τις 0800 σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 17 πυρκαγιές και σε 35 κλήσεις για βοήθεια, 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

ΚΥΠΕ

Home