Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στις σχολικές μονάδες από Δευτέρα οι εκπαιδευτικοί της Δημοτικής

Offsite Team -
04.09.2022 - 16:32

Στις σχολικές μονάδες από Δευτέρα οι εκπαιδευτικοί της Δημοτικής

Έξι & πλέον χιλιάδες εκπαιδευτικοί δημοτικής εκπαίδευσης είναι πανέτοιμοι και πανέτοιμες για το νέο ξεκίνημα

Επιστρέφουν από αύριο Δευτέρα στις σχολικές μονάδες οι εκπαιδευτικοί της Δημοτικής Εκπαίδευσης, ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου 2022 οι αυλές των σχολείων γεμίζουν με μαθητές/μαθήτριες της Δημοτικής.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Όπως αναφέρει η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης σε εγκύκλιο της, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-2023 σηματοδοτείται ακόμη ένα νέο ξεκίνημα και μια καινούρια αρχή για εξήντα τρεις και πλέον χιλιάδες παιδιά των δημόσιων Δημοτικών, Νηπιαγωγείων και Ειδικών Σχολείων της Κύπρου.

Δίπλα στα παιδιά, έξι και πλέον χιλιάδες εκπαιδευτικοί δημοτικής εκπαίδευσης είναι πανέτοιμοι και πανέτοιμες να νοηματοδοτήσουν αυτό το νέο ξεκίνημα, και μέσω της παιδαγωγικής διαδικασίας να στηρίξουν, να ενισχύσουν και να βοηθήσουν το κάθε παιδί ξεχωριστά να ξεδιπλώσει τις ικανότητες και τις αρετές του και να κυνηγήσει με αξιώσεις τα όνειρά του.

Η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Μύρια Βασιλείου, σε ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γράφει: «Με την ευκαιρία της έναρξης της Νέας Σχολικής Χρονιάς, θέλω να ευχηθώ στους συναδέλφους και στις συναδέλφισσες Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Δύναμη».

«Από τη λήξη της περσινής χρονιάς μέχρι και σήμερα, ως Οργάνωση, καταβάλαμε προσπάθειες να αντιμετωπίσουμε τα διάφορα προβλήματα: λειτουργικά, εκπαιδευτικά και άλλα που εντοπίσαμε. Αυτή η προσπάθεια συνεχίζεται. Πρώτοι εμείς ως εκπαιδευτικοί αγωνιούμε για την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης, μέσα σε σχολικές μονάδες που να λειτουργούν κάτω από κατάλληλες συνθήκες», προσθέτει.

«Ξεκινούμε με αισιοδοξία και επαγγελματισμό, για να προσφέρουμε και αυτή τη χρονιά στα παιδιά μας, στην κοινωνία, στην πατρίδα μας. Περάσαμε δυσκολίες και περιορισμούς τις προηγούμενες χρονιές. Ευελπιστούμε σε καλύτερες μέρες και ως Οργάνωση θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτό. Καλή επιστροφή», καταλήγει.

ΚΥΠΕ

Home