Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στο Αρχ. Αστυνομίας για να δώσει κατάθεση κλήθηκε ο Παπαστάυρου

Offsite Team -
27.01.2020 - 22:28

Στο Αρχ. Αστυνομίας για να δώσει κατάθεση κλήθηκε ο Παπαστάυρου

Thumbnail
"Δεν ήταν σε θέση να δώσει σήμερα κατάθεση"

Όπως έγραψε πολύ νωρίτερα η Offsite στο Αρχηγείο Αστυνομίας για να δώσει κατάθεση αναφορικά με τα όσα κατήγγειλε σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, κλήθηκε, νωρίς σήμερα το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου.

Αστυνομική πηγή δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι ο κ. Παπασταύρου κλήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία για όλα όσα ανέφερε, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να δώσει σήμερα κατάθεση.    

Ο κ. Παπασταύρου ζήτησε να ενημερωθεί για τη διαδικασία λήψης κατάθεσης από την Αστυνομία και αφού του εξηγήθηκε η όλη διαδικασία, επιφυλάχθηκε να επανέλθει όταν και εφόσον αποφασίσει να δώσει κατάθεση, ανέφερε η ίδια πηγή.

KYPE

Πλοιάριο με μετανάστες: Άφησε 2 πορσωπα & έφυγε απο Κύπρο

Offsite Team -
27.06.2022 - 19:00

Πλοιάριο με μετανάστες: Άφησε 2 πορσωπα & έφυγε απο Κύπρο

Ζητήθηκε ιατρική βοήθεια και αναχώρησε από Κύπρο το πλοιάριο με μετανάστες

Ανοικτά της Κύπρου, με δυτική κατεύθυνση, κινείται το πλοιάριο με άτυπους μετανάστες που εντοπίστηκε το πρωί στην περιοχή Ακρωτηρίου, ενώ δυο πρόσωπα αποβιβάστηκαν για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, το σκάφος έφτασε στις ακτές του Ακρωτηρίου για λίγη ώρα και από αυτό αποβιβάστηκαν δυο πρόσωπα για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

«Σε κανένα σημείο, κανένας επιβάτης δεν ζήτησε άσυλο, ούτε ανέφερε ότι ήταν σε κίνδυνο», αναφέρουν οι ΒΒ και προσθέτουν πως, πριν την αναχώρηση του σκάφους, οι αρχές των Βάσεων και οι αρχές της Δημοκρατίας παρείχαν ανθρωπιστική βοήθεια.

Το πλοιάριο αναχώρησε καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, προορισμός του είναι οι ακτές της Ιταλίας.

ΚΥΠΕ

Home