Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στο κελί δύο πρόσωπα για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στην Πάφο

Offsite Team -
18.01.2019 - 08:12

Στο κελί δύο πρόσωπα για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στην Πάφο

Thumbnail
Η αστυνομία προχώρησε και σε άλλες τρείς συλλήψεις για υπόθεση κλοπής και για επίθεση με πρόκληση σωματικής βλάβης.

Υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής περιουσίας, παράνομης κατοχής περιουσίας και της κλεπταποδοχής  διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 28 και 34 ετών στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 62χρονη ότι στο διάστημα μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 26 Νοεμβρίου 2018 διαρρήχθηκε κτίριο σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Επαρχία Πάφου και κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων μπουκάλια με αλκοολούχα ποτά , εξοπλισμός εγκατάστασης δορυφορικής τηλεόρασης, φορτιστής κεραίας , δέκτης δορυφορικής τηλεόρασης και άλλα.

Η συνολική αξία της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στα 660 ευρώ.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν από μέλη του ΤΑΕ Πάφου προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων  ηλικίας 28 και 34 ετών . Ακολούθως εναντίον των δύο προσώπων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα  σύλληψης και συνελήφθησαν χτες στις 17:30 -18:00.

Σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του 28χρονου εντοπίστηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τον οποίον όπως ανέφερε ο ίδιος στην Αστυνομία αγόρασε από τον 34χρονο.Ο 28χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις ωστόσο για την κατοχή του υπολογιστή  .

Οι 28χρονος και 34χρονος τέθηκαν υπό κράτηση  προς διευκόλυνση των ανακρίσεων και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Υπόθεση κλοπής από κατοικία και κλοπής αυτοκινήτου

Στη σύλληψη  προσώπου ηλικίας 32 χρόνων, προχώρησαν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, βάσει Δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία και κλοπής αυτοκινήτου.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 14 Νοεμβρίου, 2018, στην Λεμεσό, ενώ το αυτοκίνητο το οποίο είχε κλαπεί, εντοπίστηκε και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο 32χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 38 χρόνων, προχώρησαν βάσει Δικαστικού εντάλματος, γύρω στις 7.40 χθες το βράδυ, μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 12/01/2019, στην Λεμεσό.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, γύρω στις 11.15 πριν το μεσημέρι χθες, βάσει Δικαστικού εντάλματος, ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 36 χρόνων.

Οι 38χρονος και 36χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Home