Στο κελί για 4 μέρες 34χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Στο κελί για 4 μέρες 34χρονος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Μέρος των αντικειμένων που εντοπίστηκαν αποτελούν προϊόν δύο διαρρήξεων στη Λευκωσία

 Υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα διάρκειας τεσσάρων ημερών, τέθηκε σήμερα 34χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σχετικά με τέσσερις διερευνώμενες υπόθεσες διαρρήξεων και κλοπών. Τις υποθέσεις διερευνά το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Της σύλληψης του 34χρονου υπόπτου είχε προηγηθεί στις 21 Ιουλίου, η σύλληψη 33χρονης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης αρτοποιείου που διαπράχθηκε στις 4 τα ξημερώματα της ίδια μέρας, 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σε έρευνα που ακολούθησε στο χώρο διαμονής της 33χρονης, εντοπίστηκαν δύο γυναικείες τσάντες, οι οποίες φαίνεται να κλάπηκαν από οικία, στην οποία έγινε δύο φορές διάρρηξη.

Κατά την έρευνα, εντοπίστηκαν επίσης και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, διάφορα τιμαλφή, μεταξύ των οποίων μία καδένα και ένα μενταγιόν, που φαίνεται να κλάπηκαν κατά τη διάρρηξη κατοικίας που διαπράχθηκε στις 16/7/21, και ένα τσαντάκι στο οποίο υπήρχαν χαρτονομίσματα ξένου συναλλάγματος, καθώς και τέσσερα μπουκάλια οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία φαίνεται να κλάπηκαν από διάρρηξη εστιατορίου στη Λευκωσία. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα με το οποίο διακινείται η 33χρονη εντοπίστηκε και παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων, μεταξύ των οποίων χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί εάν αποτελούν προϊόν διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, μέρος των αντικειμένων που εντοπίστηκαν αποτελούν προϊόν δύο διαρρήξεων στη Λευκωσία και δόθηκαν στην 33χρονη από τον 34χρονο, ενώ οι δύο ύποπτοι φέρονται να διέπραξαν μαζί άλλες δύο διαρρήξεις.

Home