Στο κελί για 8 ημέρες οι ύποπτοι στην υπόθεση ναρκωτικών

Στο κελί για 8 ημέρες οι ύποπτοι στην υπόθεση ναρκωτικών

Ο παιδεραστής (που αποφυλακίστηκε πρόωρα) θα πληρώσει πρόστιμο €700
Πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 33, 30, 39 και 27 ετών, και μια γυναίκα 25 ετών

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν το μεσημέρι, τα πέντε πρόσωπα, που συνελήφθηκαν χθες από την Αστυνομία στη Λεμεσό σε  σχέση με τον εντοπισμό κοκαΐνης βάρους δύο κιλών και 300 γραμμαρίων. 

Πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 33, 30, 39 και 27 ετών, και μια γυναίκα 25 ετών. Το πακέτο με την κοκαΐνη έφτασε από την Ελλάδα στη Λεμεσό μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, ως ύποπτοι για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εισαγωγή, κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια.  Και οι πέντε τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ύποπτοι δίνουν κάποιους ισχυρισμούς στους αστυνομικούς που διερευνώνται. Παράλληλα, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του φερόμενου ως αποστολέα της κοκαΐνης. Ως τέτοιος φέρεται να είναι άτομο από την Ελλάδα και ήδη οι ανακριτές έχουν ζητήσει τη βοήθεια των Ελληνικών Αρχών σε μια προσπάθεια εντοπισμού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η κοκαΐνη, εντοπίστηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ την περασμένη Παρασκευή, 3 Απριλίου, σε αποθήκη ιδιωτικής εταιρείας μεταφορών, στην Λεμεσό. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μέσα χάρτινο κιβώτιο, το οποίο είχε σταλεί στην Κύπρο από την Ελλάδα. Μετά τον εντοπισμό τους την Παρασκευή, το υποστατικό τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση από τα μέλη της ΥΚΑΝ.

ΚΥΠΕ

Home