Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στο κελί ο άντρας που έπιασαν με διαρρηκτικά εργαλεία

Offsite Team -
20.02.2019 - 20:28

Στο κελί ο άντρας που έπιασαν με διαρρηκτικά εργαλεία

Thumbnail
Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο έξι ημερών, εναντίον 37χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες με Δικαστικό ένταλμα, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε χθες από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, να βρίσκεται σε αυτοκίνητο, μαζί με άλλο ένα πρόσωπο ηλικίας 40 χρόνων και να κινούνται ύποπτα σε περιοχή της Λευκωσίας. Το όχημα τους ανακόπηκε από μέλη του ΤΑΕ, τα οποία μετά από τις εξετάσεις διαπίστωσαν, ότι εναντίον του 37χρονου οδηγού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Εντός του αυτοκινήτου, ανευρέθηκε μια τσάντα, η οποία περιείχε διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Εναντίον και των δύο εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Γύρω στις 2.30 σήμερα το μεσημέρι, ο 40χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Home