Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στο Μακάρειο με συνοδεία Αστυνομίας βρέφος που είχε σπασμούς

Offsite Team -
04.02.2023

Στο Μακάρειο με συνοδεία Αστυνομίας βρέφος που είχε σπασμούς

Η οικογένεια είχε ξεκινήσει από τη Πάφο για να μεταφέρει το παιδί στο Μακάρειο - Τους εντόπισαν στον αυτοκινητόδρομο

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας παρείχαν βοήθεια σήμερα το πρωί, σε ζεύγος από την Πάφο, για να μεταφέρει το συντομότερο στο Μακάρειο Νοσοκομείο, το παιδάκι τους ηλικίας ενός έτους, το οποίο παρουσίασε σπασμούς.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.30π.μ. σήμερα (4/2), μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου και της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Λευκωσίας, ενημερώθηκαν για το περιστατικό και εντόπισαν το όχημα στο οποίο επέβαινε η οικογένεια του μικρού, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κόρνο.

Τα μέλη της Αστυνομίας, ενήργησαν άμεσα και συνόδευσαν με ασφάλεια το αυτοκίνητο του ζεύγους στο Μακάρειο, όπου τους ανέμενε ιατρικό προσωπικό και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο παιδάκι. Στη συνέχεια κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο παιδιατρικό τμήμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Η οικογένεια του παιδιού, ευχαρίστησε τα μέλη της Αστυνομίας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες προέβησαν και τη βοήθεια που τους παρείχαν, ώστε να φτάσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Home