Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο στην Πάφο

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από τροχαίο στην Πάφο

Ποια η κατάσταση της υγείας τους

Στο ΓΝ Πάφου κρατήθηκαν για νοσηλεία οι δύο οδηγοί τα οχήματα των οποίων ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα χθες στην Επαρχία Πάφου, ενώ δίχρονο παιδάκι που επέβαινε του ενός οχήματος, δεν έπαθε απολύτως τίποτα .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη στις 19:20 χθες στον δρόμο Μεσόγης- Τσάδας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα.

Από τη σύγκρουση ο ένας εκ των δύο οδηγών ηλικίας 47 ετών εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να ζητηθεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής. 

Στο ένα από τα δύο οχήματα επιβάτης, σε παιδικό κάθισμα, ήταν και παιδί ηλικίας δύο ετών το οποίο δεν τραυματίστηκε. Το παιδάκι παραλήφθηκε από την σκηνή από την μητέρα του.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο και οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών όπου  υποβλήθηκαν  σε ακτινολογικές εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία. Ακολούθως κρατήθηκαν για περαιτέρω  νοσηλεία .

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 47χρονος οδηγός φέρει κατάγματα και ο δεύτερος οδηγός 28 ετών υπέστη κακώσεις κεφαλής και πλευρών. Η κατάσταση της υγείας και των δύο δεν εμπνέει ανησυχία.

Από το τροχαίο προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, με το δρόμο να παραμένει κλειστός για τρεις περίπου ώρες.  Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Home