Στο πλευρό προσωπικού Αγγλικής Σχολής ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ

Στο πλευρό προσωπικού Αγγλικής Σχολής ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ

Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον δίκαιο, όπως αναφέρουν, αγώνα που διεξάγουν οι εκπαιδευτικοί της Αγγλικής Σχολής και καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την «αυταρχική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διεύθυνσης της Σχολής».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ως Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, σημειώνουν, θα σταθούμε στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου και δεν θα δεχτούμε την αυθαιρεσία και τον αυταρχισμό της εργοδοσίας.

Καλούν τη διεύθυνση της Σχολής να άρει αμέσως τη διαθεσιμότητα της Προέδρου της συντεχνίας του προσωπικού και να προσέλθει με καλή διάθεση σε διάλογο, ώστε να βρεθεί λύση στα προβλήματα που υπάρχουν.

Καλούν, επίσης, το Υπουργείο Εργασίας να αναλάβει τις ευθύνες του και μακριά από σκοπιμότητες, να απαιτήσει την άρση της διαθεσιμότητας της Προέδρου της Συντεχνίας του προσωπικού και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου για την εξεύρεση λύσης στα προβλήματα.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

«Οι Οργανώσεις μας δεν θα ανεχτούν τη συνέχιση των αντιδημοκρατικών ενεργειών και των απειλών της διεύθυνσης σε βάρος της ηγεσίας της συντεχνίας και του προσωπικού Σχολής, και θα σταθούμε στο πλευρό τους μέχρι να αποκατασταθεί η αδικία και να επανέλθει η ομαλότητα», προστίθεται.

Στο μεταξύ, στήριξη και αλληλεγγύη στον αγώνα των εκπαιδευτικών της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας εκφράζουν και οι Οργανώσεις του Προσωπικού της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Home