Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στο πλευρό προσωπικού Αγγλικής Σχολής ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ

Offsite Team -
05.10.2021 - 10:21

Στο πλευρό προσωπικού Αγγλικής Σχολής ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ

Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΠΑΣΥΔΥ, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ και ΟΛΤΕΚ εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον δίκαιο, όπως αναφέρουν, αγώνα που διεξάγουν οι εκπαιδευτικοί της Αγγλικής Σχολής και καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την «αυταρχική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διεύθυνσης της Σχολής».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ως Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, σημειώνουν, θα σταθούμε στο πλευρό του κάθε εργαζόμενου και δεν θα δεχτούμε την αυθαιρεσία και τον αυταρχισμό της εργοδοσίας.

Καλούν τη διεύθυνση της Σχολής να άρει αμέσως τη διαθεσιμότητα της Προέδρου της συντεχνίας του προσωπικού και να προσέλθει με καλή διάθεση σε διάλογο, ώστε να βρεθεί λύση στα προβλήματα που υπάρχουν.

Καλούν, επίσης, το Υπουργείο Εργασίας να αναλάβει τις ευθύνες του και μακριά από σκοπιμότητες, να απαιτήσει την άρση της διαθεσιμότητας της Προέδρου της Συντεχνίας του προσωπικού και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου για την εξεύρεση λύσης στα προβλήματα.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

«Οι Οργανώσεις μας δεν θα ανεχτούν τη συνέχιση των αντιδημοκρατικών ενεργειών και των απειλών της διεύθυνσης σε βάρος της ηγεσίας της συντεχνίας και του προσωπικού Σχολής, και θα σταθούμε στο πλευρό τους μέχρι να αποκατασταθεί η αδικία και να επανέλθει η ομαλότητα», προστίθεται.

Στο μεταξύ, στήριξη και αλληλεγγύη στον αγώνα των εκπαιδευτικών της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας εκφράζουν και οι Οργανώσεις του Προσωπικού της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Η ξαφνική καταιγίδα έσβησε τη φωτιά στα κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Offsite Team -
25.06.2022 - 09:40

Η ξαφνική καταιγίδα έσβησε τη φωτιά στα κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατασβέστηκε χάρη στις βροχές η φωτιά στα κατεχόμενα, εκτίμηση και ευχαριστίες από Στιούαρτ προς όσους βοήθησαν

Η καταιγίδα που σημειώθηκε χθες βράδυ έσβησε την πυρκαγιά στα κατεχόμενα, με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, να εκφράζει εκτίμηση προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την ε/κ πλευρά και ευχαριστίες σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ και Τουρκία για τη βοήθεια που πρόσφεραν.

Ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως "ενώ ήταν προγραμματισμένο να αποστείλουμε και σήμερα τα πτητικά μέσα της Κυπριακής Δημοκρατίας για βοήθεια, γύρω στις 6 το πρωί σήμερα μάς ενημέρωσαν ότι η πυρκαγιά έχει κατασβεστεί πλήρως και δεν υπάρχει ανάγκη για βοήθεια".

Πρόσθεσε πως η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τις χθεσινοβραδινές βροχές.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στον λογαριασμό στο Twitter των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, "εκτιμά τις προσπάθειες που έγιναν από τον Νίκο Αναστασιάδη και την ελληνοκυπριακή κοινότητα για βοήθεια προς την τουρκοκυπριακή κοινότητα για καταπολέμηση της πυρκαγιάς και ευχαριστεί το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ και την Τουρκία για τη στήριξή τους στον Ερσίν Τατάρ και όλους όσοι επηρεάστηκαν".

 

ΚΥΠΕ

 

Home