Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στο Προεδρικό σήμερα η επιδημιολογική ομάδα - Έρχονται νέα μέτρα

Offsite Team -
09.11.2020

Στο Προεδρικό σήμερα η επιδημιολογική ομάδα - Έρχονται νέα μέτρα

Thumbnail
Συγκάλεσε νέα σύσκεψη ο Αναστασιάδης για αποφάσεις μετά τα αυξημένα κρούσματα

Νέα σύσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με την επιδημιολογική ομάδα, μετά τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού στο νησί.

Όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης συγκάλεσε για σήμερα Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, στις 7μμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψη με την επιδημιολογική συμβουλευτική ομάδα, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας, για αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας και λήψη σχετικών αποφάσεων μετά τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν σημειωθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες Κυριακή (8/11) εντοπίστηκαν 116 κρούσματα αριθμός σίγουρα πολύ χαμηλότερος από τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι τα ιδιωτικά εργαστήρια προφανώς και δεν λειτούργησαν στην πλειοψηφία τους λόγω Κυριακής.

Παράλληλα καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός νοσηλευόμενων από την ημέρα έναρξης της πανδημίας. 

Στα δύο νοσοκομεία, Αμμοχώστου και Λευκωσίας, νοσηλεύονται συνολικά 77 ασθενείς. Οι 7 είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και άλλοι 6 στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου Αμμοχώστου, η οποία έχει φθάσει στο 100% της πληρότητας της. 

Home