Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας ο μαθητής που χτύπησε καθηγητες & μαθητή

Στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας ο μαθητής που χτύπησε καθηγητες & μαθητή

Οργανωμένοι Γονείς:Ενάντια στα παιδιά και τους γονείς οι απεργίες
Τραυματισμός μαθητή και δύο καθηγητών που δέχθηκαν επίθεση

Καυγάς ξέσπασε χθες σε σχολείο στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μαθητές και δύο καθηγητές που φέρεται να δέχθηκαν επίθεση.  Ο ένας εκ των μαθητών, ηλικίας 18 χρόνων, μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας αφού φέρεται να επιτέθηκε σε άλλο 17χρονο μαθητή και σε δύο καθηγητές , στην Τεχνική Σχολή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε χθες ότι λίγο μετά τη μία το μεσημέρι δύο μαθητές ηλικίας 18 και 17 χρόνων φέρονται να τσακώθηκαν και ο δεύτερος να ζήτησε βοήθεια από καθηγητή.

 

Ο καθηγητής μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους δύο μαθητές, με αποτέλεσμα ο 18χρονος να του επιτεθεί. Δεύτερος καθηγητής που επίσης επενέβη για να σταματήσει τον καυγά, έγινε στόχος επίθεσης από τον 18χρονο.

 

Ο 17χρονος μαθητής διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι έφερε ήπια κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.  

Ο ένας καθηγητές μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λάρνακα και από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα ρινικού οστού και θλάση κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση.  

Ο δεύτερος καθηγητής μετέβη με το δικό του αυτοκίνητο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχυμώσεις.   

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 18χρονος ήταν «σε έξαλλη κατάσταση» και μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου, βάση δικαστικού διατάγματος, εξετάστηκε από ψυχίατρο και χθες βράδυ μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.  

Home