Στο στόχαστρο ληστών καταστήματα της Λαϊκής γειτονιάς στην Πάφο

Στο στόχαστρο ληστών καταστήματα της Λαϊκής γειτονιάς στην Πάφο

Λευκωσία: Χειροπέδες σε 32χρονο για διάρρηξη κατοικίας
Διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή της Λαϊκής γειτονιάς το Σαββατοκυρίακο

Στο στόχαστρο έβαλαν τα μικρά καταστήματα της Λαϊκής γειτονιάς στην Πάφο διαρρήκτες το Σαββατοκύριακο. Οι διαρρήξεις και κλοπές των καταστημάτων διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 2 και 4 Μαΐου στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς, ενώ οι δράστες απέσπασαν απ` αυτά χρήματα και διάφορα είδη συνολικής αξίας 600 περίπου ευρώ. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά το Σαββατοκύριακο διαρρήχθηκαν δύο καταστήματα – σουβενίρ στην Λαϊκή Γειτονιά. Από το πρώτο κατάστημα κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και ένα τσαντάκι αξίας 10 ευρώ και από το δεύτερο κατάστημα το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και εννέα πορτοφόλια συνολικής αξίας 180 ευρώ.

Επίσης στην περιοχή οι δράστες διέρρηξαν κατάστημα – καφέ από το οποίο απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ σε κέρματα. 

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ο εκπρόσωπος τύπου και υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι σε περιοχές που παρατηρούνται διαρρήξεις και κλοπές οι περιπολίες θα εντατικοποιηθούν. 

Ο κ. Ιωάννου είπε πως στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς και Λαϊκής Γειτονιάς  εκτός από τις μηχανοκίνητες περιπολίες θα γίνουν και πεζές περιπολίες με απώτερο σκοπό την πρόβλεψη τέτοιων αδικημάτων. 

Home