Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στον Γ.Ε. το πόρισμα Αιμιλιανίδη για τις καταγγελίες Αριστοτέλους

Offsite Team -
15.09.2022 - 18:49

Στον Γ.Ε. το πόρισμα Αιμιλιανίδη για τις καταγγελίες Αριστοτέλους

Θα αξιολογήσει το πόρισμα και το μαρτυρικό υλικό δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης

Παραδόθηκε την Πέμπτη το απόγευμα το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, ο οποίος διορίστηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για να διερευνήσει καταγγελία της Διεύθυνσης των Φυλακών κατά Ανώτερου Αξιωματικού της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη αντίδραση Κατσουνωτού για υπόθεση με Άννα Αριστοτέλους

Ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης είχε δηλώσει το μεσημέρι ότι θα αξιολογήσει το πόρισμα και το μαρτυρικό υλικό, για να αποφασισθεί κατά πόσον ενδείκνυται η λήψη οποιωνδήποτε περαιτέρω μέτρων.

Ο κ. Αιμιλιανίδης είχε διοριστεί στις 20 Ιουνίου για τη διεξαγωγή ποινικής ανάκρισης σε σχέση με τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν στην καταγγελία της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών Άννας Αριστοτέλους και της Ανώτερης Λειτουργού Φυλακών Αθηνάς Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: Αναμένει ενημέρωση από Σαββίδη για πόρισμα η Στέφη

Οι όροι εντολής του κ. Αιμιλιανίδη ήταν όπως διεξαγάγει ποινική ανάκριση αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από Ανώτερο Αξιωματικό της Αστυνομίας, πρόσωπο που εκτίει ποινή φυλάκισης στις Κεντρικές Φυλακές και οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, σε σχέση με την καταγγελία καθώς και σε σχέση με συναφή ζητήματα που σχετίζονται με όσα περιλαμβάνονται σε αυτήν.

(ΚΥΠΕ )

Home