Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συγκεκριμένες υποψίες για τον εμπρησμό στα όχημα της Θήρας (Φωτο)

Offsite Team -
11.11.2021

Συγκεκριμένες υποψίες για τον εμπρησμό στα όχημα της Θήρας (Φωτο)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Έκαψαν και στο παρελθόν οχήματα της Υπηρεσίας Θήρας - Δείτε φωτογραφίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εμπρησμό δυο οχημάτων της Υπηρεσίας Θήρας στη Λεμεσό. Όπως έγινε γνωστό η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα τα οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα κοντά στα γραφεία της Υπηρεσίας. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στα γραφεία της Υπηρεσίας όπου και κατέσβησαν την φωτιά.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας ο Λειτουργός του Ταμείου Θήρας Πέτρος Αναγιωτός, ανέφερε ότι δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο περιστατικό αφού και την περασμένη χρονία έκαψαν υπηρεσιακό όχημα της Θήρας, όπως επίσης και ιδιωτικό όχημα λειτουργού.

1

Παράλληλα όπως ανέφερε υπάρχουν υποψίες για τους δράστες και αυτές προκύπτουν από τις καταγγελίες που προχώρησε η Θήρα σε κυνηγούς με την νέα κυνηγετική περίοδο.

Σε μια άλλη εξέλιξη η Αστυνομία εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης όπου βρίσκονται στα γραφεία της Θήρας σε μια προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης.

Επίσης όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, έχουν ήδη κληθεί για ανάκριση κάποια πρόσωπα χωρίς να προκύψει, μέχρι στιγμής οτιδήποτε.  

«Οι έρευνες στρέφονται στον εργασιακό κύκλο της Υπηρεσίας, έχουν παραληφθεί κάποια τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις, έχουν κληθεί για ανάκριση κάποια πρόσωπα, αλλά μέχρι στιγμής δεν προέκυψε κάτι», ανέφερε.

1

Home