Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συγκέντρωση για το μεταναστευτικό στη Χλώρακα

Offsite Team -
28.09.2021

Συγκέντρωση για το μεταναστευτικό στη Χλώρακα

Οργάνωσαν φορείς και σύνολα

Συγκέντρωση για  το μεταναστευτικό οργάνωσαν σήμερα σύνολα και φορείς της κοινότητας Χλώρακας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος τους Τρύφωνας Μωυσής ανέφερε πως στόχος της εκδήλωσης που έγινε στις 19:00,  στην αίθουσα εκδηλώσεων της εκκλησίας της Χλώρακας, ήταν η ενημέρωση του πληθυσμού της Χλώρακας, αλλά και των αρμοδίων φορέων για το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει και η εξέταση πιθανών λύσεων.

Εξήγησε πως ανησυχώντας για την αυξημένη παραβατικότητα στην κοινότητα τους, οι κάτοικοι της  Χλώρακας  ζητούν από την πολιτεία να προστατεύσει τόσο τους ίδιους όσο και τις περιουσίες τους. Παρά το διάταγμα του Υπουργείου Εσωτερικών που απαγορεύει την εγκατάσταση στην κοινότητα νέων αιτητών ασύλου εντούτοις σχεδόν καθημερινά, σημείωσε,  εντοπίζονται αλλοδαποί που παραβιάζουν το συγκεκριμένο διάταγμα, αλλά και ντόπιοι ιδιοκτήτες που τους προσφέρουν στέγη, έναντι αμοιβής.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο κ. Μωυσής σημείωσε ότι προβλήματα δημιουργούνται και στις σχολικές μονάδες της κοινότητας και ζήτησε από την πολιτεία να ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα. Στην συγκέντρωση παρέστησαν βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home