Συγκινεί η Σάββια Ορφανίδου με την ιστορία εγκυμοσύνης της 

Συγκινεί η Σάββια Ορφανίδου με την ιστορία εγκυμοσύνης της 

Αποκάλυψε ότι είναι έγκυος και μιλά για την μεγάλη της απόφαση 

Συγκινεί μιλώντας για την μεγάλη της απόφαση να προχωρήσει σε εγκυμοσύνη μέσω δότη σπέρματος, σαν ανύπαντρη γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή του OMEGA και ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ η βουλευτής του ΔΗΣΥ Σάββια Ορφανίδου. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η Βουλευτής του ΔΗΣΥ πήρε την μεγάλη απόφαση στα 40 της χρόνια αφού δεν ευτύχησε να παντρευτεί να κάνει  μια οικογένεια παίρνοντας την μεγάλη απόφαση να κάνει παιδί με δότη σπέρματος.

Μάλιστα όπως ανέφερε η ίδια προχώρησε σε δύο εξωσωματικές και συμπτωματικά η δεύτερη πέτυχε λίγες μέρες πριν μπεί στον Βουλή, επισημαίνοντας ότι αν όλα παν καλά με την ευχή του θεού θα  γεννήσει τον Αύγουστο το παιδί της. Η Σάββια Ορφανίδου, δεν έκρυψε τη συγκίνηση της για την στήριξη που είχε για αυτή της την απόφαση από τους φίλους τους και την οικογένεια της.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Βουλευτής του ΔΗΣΥ μετά την δική της εμπειρία προχώρησε με εγγραφή θέματος στην Επιτροπή Υγείας της οποίας είναι μέλος, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για αναθεώρηση των προνοιών του σχεδίου για σκοπούς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που αφορά τα κριτήρια επιχορήγησης εξωσωματικών, έτσι ώστε γυναίκες που για όποιο λόγο επιλέγουν να αποκτήσουν παιδί εκτός γάμου να καταστούν δικαιούχες.

Δείτε το Βίντεο με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή:

Πηγή Βίντεο: Omegalive

Home