Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σύλληψη 33χρονου για διάρρηξης κτιρίου και κλοπής στη Λευκωσία

Offsite Team -
06.03.2019 - 10:27

Σύλληψη 33χρονου για διάρρηξης κτιρίου και κλοπής στη Λευκωσία

Thumbnail
Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 14 Φεβρουαρίου

Στη σύλληψη 33χρονου προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, 2019, σε ακατοίκητη οικία, στην επαρχία Λευκωσίας, από όπου κλάπηκαν μεταξύ άλλων, αλουμινένια πορτο-παράθυρα, πλαίσια ηλιακών και κομπρεσόροι κλιματιστικών.

Εναντίον του 33χρονου είχε εξασφαλιστεί Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του και καταζητείτο. (Η Αστυνομική Ανακοίνωση καταζητούμενου προσώπου ημερομηνίας 20 Φεβρουαρίου, 2019, είναι σχετική). Γύρω στις 5.30 χθες το απόγευμα, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 33χρονο στην περιοχή Αγλαντζιάς και προχώρησαν στη σύλληψη του. Ακολούθως της σύλληψης του, ο 33χρονος παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας σακουλάκι το οποίο περιείχε άσπρη ουσία, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, βάρους ενάμιση γραμμαρίου.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί στις 14 Φεβρουαρίου, βάση Δικαστικού εντάλματος, άλλο ένα πρόσωπο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος την επόμενη μέρα, ενώ οι ισχυρισμοί που προέβαλε διερευνώνται.

Ο 33χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση διάρρηξης, ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά εναντίον του 33χρονου υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.  

Home