Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σύλληψη 43χρονου για το μισό κιλό ναρκωτικά στη Λεμεσό

Offsite Team -
04.03.2019 - 21:18

Σύλληψη 43χρονου για το μισό κιλό ναρκωτικά στη Λεμεσό

Thumbnail
Συνελήφθη χθες σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού μισού κιλού κάνναβης

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού μισού κιλού κάνναβης σε πακέτο που έφτασε σε ταχυδρομείο στην επαρχία Λεμεσού, στις 21 Φεβρουαρίου.

 

Για την ίδια υπόθεση, ανανεώθηκε σήμερα, για άλλες δυο ημέρες, το διάταγμα κράτησης 25χρονου, ενώ χθες αφέθηκε ελεύθερος 35χρονος που επίσης είχε συλληφθεί μαζί με τον 25χρονο, στις 25 Φεβρουαρίου.

 

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε όταν τον περασμένο Φεβρουάριο αφίχθη σε ταχυδρομείο της επαρχίας Λεμεσού, από τον Καναδά, ένα πακέτο το οποίο δεν αναζητήθηκε από οποιονδήποτε παραλήπτη.

 

Στις 21 Φεβρουαρίου, λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων, στην παρουσία μελών της ΥΚΑΝ, έλεγξε το πακέτο και διαπιστώθηκε ότι αυτό περιείχε κάνναβη, βάρους μισού κιλού. Την ίδια μέρα συνελήφθη ως ύποπτος 36χρονος ταχυδρομικός υπάλληλος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος στις 25 Φεβρουαρίου, μέχρι την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων.  

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων - του 43χρονου, του 36χρονου, του 35χρονου και του 25χρονου -  διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.  

Home