Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σύλληψη πρώην στρατιωτικού γιατρού-«Έπαιρνε αμοιβή για απαλλαγές»

Offsite Team -
25.05.2022 - 10:45

Σύλληψη πρώην στρατιωτικού γιατρού-«Έπαιρνε αμοιβή για απαλλαγές»

Συνδέεται με τον πρώην συνεργάτη του Υπουργείου Άμυνας που επίσης συνελήφθη για απαλλαγές από ΕΦ έναντιν αμοιβής

Στη σύλληψη στη σύλληψη γιατρού που εργαζόταν στο παρελθόν ως στρατιωτικός γιατρός στην Εθνική Φρουρά προχώρησε η Αστυνομία. Ο γιατρός που σήμερα ιδιωτεύει και είναι εγγεγραμμένος στο ΓεΣΥ, φαίρεται να παραχωρούσε απαλλαγές ή αναστολές σε στρατιώτες έναντι αμοιβής. Την υπόθεση έφερε στη δημοσιότητα σήμερα Τετάρτη η εφημερίδα ‘’Πολίτης’’.

Για την υπόθεση μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί της Τετάρτης ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου. Όπως είπε ο γιατρός τέθηκε υπό 6ημερη κράτηση και διερευνόντα διάφορα αδικήματα. Τόνισε επίσης ότι η υπόθεση συνδέεται με τον 58χρονο πρώην συνεργάτη του Υπουργείου Άμυνας ο οποίος επίσης συνελήφθη προ ημερών μετά από καταγγελία ότι έπαιρνε χρήματα για να μεσολαβεί για να παίρνουν στρατιώτες απαλλαγή από την ΕΦ. 

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε για το θέμα: ‘’Είχαμε μια καταγγελία από 2 πρόσωπα, αναφορικά με την υπόθεση. Έχουν συλληφθεί 2 πρόσωπα για την υπόθεση. Αρχικά ένα πρόσωπο το οποίο τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο 8 ημερών και το 2ο πρόσωπο (ο γιατρός), ο οποίος επίσης έχει προφυλακιστεί για 6 μέρες’’.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Ανδρέου μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου, το πρώτο πρόσωπο είναι ο 58χρονος πρώην συνεργάτος του Υπουργείου Άμυνας, του οποίου υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα και φαίρεται επίσης να έδινε απαλλαγές έναντι αμοιβής. Όπως είπε ο κ. Ανδρέου τα 2 πρόσωπα και οι 2 υποθέσεις φαίνεται να συνδέονται. Σημείωσε ότι εξετάζονται διάφορα αδικήματα. 

Είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με το στρατό αυτή τη στιγμή ο γιατρός που συνελήφθη ενώ τόνισε ότι η υπόθεση είναι στο στάδιο της διερεύνησης.

Home