Συνάντηση ΕΤΑΠ Πάφου με Κώστα Χαμπιαούρη

Συνάντηση ΕΤΑΠ Πάφου με Κώστα Χαμπιαούρη

Η ΕΤΑΠ Πάφου έθεσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της

Συνάντηση του Προέδρου και του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΕΤΑΠ Πάφου,  Γιώργου Μάη και Νάσου Χατζηγεωργίου,  με τον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Κώστα Χαμπιαούρη, παρουσία του Πρόεδρου της ΕΤΑΠ Λεμεσού, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία  του Επιτρόπου στο χωριό Τριμίκλινη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ Πάφου. 

Μέσα από μια διεξοδική αλλά παραγωγική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, αναφέρεται στην ανακοίνωση, καταγράφηκαν  πολύ ενδιαφέρουσες και σημαντικές απόψεις οι οποίες με την στενή συνεργασία των εμπλεκομένων θα μπορέσουν να μετουσιωθούν σε υλοποιήσιμα σχέδια δράσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων ενημέρωσε για τον ρόλο του, την Εθνική Στρατηγική Ανάπτυξης που ετοιμάστηκε αρχικά για τις κοινότητες Τροόδους (Ε.Σ.Α.Ο.Κ.) καθώς και για τις δράσεις που προγραμματίζονται. 

Όπως αναφέρεται, η ΕΤΑΠ Πάφου έθεσε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της για τον μαρασμό και την φθίνουσα πορεία που καταγραφει η ύπαιθρος της Πάφου και των υπόλοιπων επαρχιών.  

Εξέφρασε επίσης την ανάγκη για άμεση υλοποίηση της επέκτασης της Ε.Σ.Α.Ο.Κ. και στην επαρχία Πάφου το συντομότερο.         

Τα δύο μέρη συμφώνησαν να ενώσουν δυνάμεις ενώ η ΕΤΑΠ Πάφου διαβεβαίωσε για την στήριξη της και την διάθεση για σκληρή και  συλλογική δουλειά, καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΚΥΠΕ

Home