Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηνών ο Γιωρκάτζης (Φώτος)

Offsite Team -
24.01.2020 - 12:03

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αθηνών ο Γιωρκάτζης (Φώτος)

Thumbnail

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης είχε φιλική συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στο Δημαρχείο Λευκωσίας. 

Οι Δήμαρχοι Λευκωσίας και Αθήνας αντάλλαξαν απόψεις για σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος για την τοπική αυτοδιοίκηση, συνεργασία στον πολιτιστικό τομέα και σε θέματα κοινωνικής πολιτικής, αλλά και μελλοντικές κοινές δράσεις και τρόπους βελτίωσης των σχέσεων των δύο πρωτευουσών. 

φεαδςδ

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Επιτετραμμένος της Ελληνικής Πρεσβείας στην Κύπρο κ. Ιωάννης Μαλλικούρτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λευκωσίας κα. Λεώνη Ορφανίδου, κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, κα. Όλγα Μαρουδιά και κ. Κυριάκος Τσιμίλλης.  

Αίρεται προσωρινά η απεργία των οδηγών ταξί

Offsite Team -
27.06.2022 - 20:35

Αίρεται προσωρινά η απεργία των οδηγών ταξί

Θα έχουν συνάντηση με τον Υπ. Μεταφορών

Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων δρομολογήθηκε για αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας  Υπουργός Μεταφορών και Διοικητικό Συμβούλιο Παγκύπριας Συντονιστικής Οδηγών Ταξί θα συζητήσουν θέματα σε σχέση με  εξαγγελθείσα στάση εργασίας, η οποία προς ένδειξη καλής θέλησης αίρεται προσωρινά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Συντονιστικής Οδηγών Ταξ.

Ως τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντονιστικής, "επιφυλάσσεται για επαναφορά των μέτρων αν δεν εισακουστεί κατάλληλα και των άμεσα διορθώσεων των μονομερών ενεργειών των φορέων", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Παγκύπρια Συντονιστική Οδηγών Ταξί εκφράζει στο κοινό "ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράστασή του και απολογίες για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχει προκληθεί".

ΚΥΠΕ

Home