Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεχίζει με 30άρια ο καιρός - Έρχεται αραιή σκόνη

Offsite Team -
19.04.2020 - 17:11

Συνεχίζει με 30άρια ο καιρός - Έρχεται αραιή σκόνη

Thumbnail
Πως διαμορφώνεται ο καιρός τις επόμενες μέρες

Σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Από αύριο θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 11 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<< 

Αύριο, Δευτέρα του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο ψηλές νεφώσεις δυνατό να παρατηρούνται κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα νότια παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.Την Τρίτη του Πάσχα, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται αρχικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις αλλά αργότερα ο καιρός αναμένεται να καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Την Πέμπτη, θα παρατηρούνται αρχικά ψηλές νεφώσεις αλλά αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση τη Δευτέρα του Πάσχα, παραμένοντας ωστόσο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη, αναμένεται και πάλι άνοδος της θερμοκρασίας και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

3

ΚΥΠΕ

Home