Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεχίζει τους ελέγχους στην κοινότητα Χλώρακας η Αστυνομία

Offsite Team -
03.02.2022

Συνεχίζει τους ελέγχους στην κοινότητα Χλώρακας η Αστυνομία

Έξι πρόσωπα εντοπίστηκαν να παραβιάζουν το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών

Συνέχισε τις συντονισμένες επιχειρήσεις για αστυνόμευση της Κοινότητας Χλώρακας, την Τετάρτη, η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε διάφορες οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων και τροχονομικοί έλεγχοι.

Έξι πρόσωπα εντοπίστηκαν να παραβιάζουν το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών ημερομηνίας 3/12/2021, που αφορά την απαγόρευση εγκατάστασης αιτητών διεθνούς προστασίας εντός της συγκεκριμένης κοινότητας. Εναντίον των πιο πάνω προσώπων, καθώς επίσης και του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου εντοπίστηκαν να διαμένουν, διερευνάται ποινική υπόθεση για παραβίαση του σχετικού διατάγματος.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Στο πλαίσιο της επιχείρησης κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ανεγειρόμενη οικοδομή εντοπίστηκαν δύο άτομα που εργάζονταν χωρίς άδεια από τον αρμόδιο Λειτουργό.

Ταυτόχρονα κατά τους τροχονομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν, τα μέλη της Αστυνομίας, προέβησαν σε 37 καταγγελίες, για διάφορα τροχαία αδικήματα. Ακόμη, εντοπίστηκε μια περίπτωση που παραβίαζε τον  Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. Η  Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home