Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών

Offsite Team -
03.01.2022

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών

Όλες οι πληροφορίες

Συνεχίζονται σήμερα και αύριο σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα Παγκύπρια από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας χθες διενεργήθηκαν 640 εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, που διευθετήθηκαν στο εμβολιαστικό κέντρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, με τη συνεργασία της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Υπενθυμίζεται ότι σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα Παγκύπρια στις 3 και 4 Ιανουαρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα εξυπηρετούνται παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, στα πιο κάτω σημεία:

  1. Στη Λευκωσία στην Κρατική Έκθεση – κέντρο Α’ και στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Κέντρο Υγείας Λατσιών.
  2. Στη Λεμεσό στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – κέντρο Α’ και στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Παλαιό Νοσοκομείο.
  3. Στη Λάρνακα στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Παλαιό Νοσοκομείο, στην Αμμόχωστο στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στην Πάφο στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού - Γενικό Νοσοκομείο.

Το Υπουργείο αναφέρει ότι παράλληλα σε άλλα σημεία των εμβολιαστικών κέντρων, στις 3 και 4 Ιανουαρίου θα εξυπηρετούνται και άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω, κατόπιν διευθέτησης ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού ή μέσω των κέντρων ελεύθερης προσέλευσης walk-in απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Λόγω του αυξημένου αριθμού ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα Κρατικής έκθεσης και Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού, τα κέντρα walk-in για τους πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω θα λειτουργήσουν από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, όπως προανήγγειλε ο Υπουργός Υγείας, σήμερα Δευτέρα θα γίνει σύσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για την πίεση που δέχονται οι μονάδες εντατικής θεραπείας και την ενδεχόμενη αύξηση των κλινών.

ΚΥΠΕ

Home