Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου

Offsite Team -
13.01.2021 - 10:03

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου

Thumbnail
Για τα άτομα πέραν των 80 ετών και τους ιατρούς του ιδιωτικού τομέα

Κανονικά συνεχίζονται οι εμβολιασμοί για τα άτομα πέραν των 80 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του ΓΝ Πάφου Δρ. Σπύρο Γεωργίου,προσθέτοντας πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται και για τους ιατρούς του ιδιωτικού τομέα των οποίων τα ονόματα στέλνονται από το Υπουργείο Υγείας και μετά από συνεννόηση με τις ιατρικές εταιρείες. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου ανέφερε πως η διαδικασία των εμβολιασμών προχωρά ομαλά και ο κόσμος ανταποκρίνεται στις ώρες εμβολιασμού που τους δίνονται . Αυτό συμπλήρωσε,  είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει, διευκολύνοντας και την εργασία της ομάδας εμβολιασμού.

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε πως στο παρόν στάδιο οι εμβολιασμοί γίνονται στο κέντρο εμβολιασμού του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, ενώ αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή οι εμβολιασμοί θα γίνουν και στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Στην Πάφο, σημείωσε, την ομάδα εμβολιασμού απαρτίζουν 13 μέλη, σημειώνοντας πως τα μέλη εμβολιασμού είναι από το Τμήμα Υπηρεσίας Επισκεπτριών Υγείας του Νοσοκομείου Πάφου και πως οι εμβολιασμοί γίνονται με την βοήθεια της Επιτροπής Λοιμώξεων και της Πληροφορικής.  

Όσον αφορά το προσωπικό του Νοσοκομείου Πάφου ο Δρ Γεωργίου ανέφερε πως εμβολιάστηκε μια μεγάλη ομάδα του προσωπικού , 180 άτομα και στην επόμενη φάση θα εμβολιαστούν όσοι εκφράσουν την επιθυμία για εμβολιασμό.  

Τέλος ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί για να μπορέσουμε, όπως είπε, όλοι να συμβάλουμε για την πάταξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Home