Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη Λάρνακα

Offsite Team -
11.06.2019 - 08:53

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη Λάρνακα

Thumbnail
"Η βελτίωση του οδικού δικτύου και γενικότερα της πρόσβασης είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί άμεσα"

Συνεχίζονται οι επαλείψεις και εργασίες περιοδικής συντήρησης οδοστρώματος σε δρόμους της Λάρνακας.

 

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η βελτίωση του οδικού δικτύου και γενικότερα της πρόσβασης είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί άμεσα το Δήμο Λάρνακας».

 

Προστίθεται ότι «στις προσπάθειες για αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν αλλά και στα πλαίσια της γενικής προσπάθειας για ασφαλέστερη διακίνηση και βελτίωση της καθημερινότητας, ο Δήμος έχει προβεί σε επαλείψεις και εργασίες περιοδικής συντήρησης οδοστρώματος, ανάλογα με την κατάσταση και την αναγκαιότητα επιδιόρθωσης». 

 

Συνολικά «ο Δήμος Λάρνακας έχει δαπανήσει περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ ενώ μετά από εισηγήσεις στο Τμήμα Δημοσίων Εργων, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η συντήρηση Λεωφόρων στο κέντρο της πόλης. Αναμένεται ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η υφιστάμενη φάση επαλείψεων οδοστρώματος».

 

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «ο Δήμος Λάρνακας βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας των όρων για την επόμενη φάση επαλείψεων και περιοδικής συντήρησης οδοστρώματος, η οποία υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στο ένα περίπου εκατομμύρια ευρώ».

Home