Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεχίζονται σε Λάρνακα & ελεύθερη Αμμόχωστο τα rapid test

Offsite Team -
08.12.2020 - 10:00

Συνεχίζονται σε Λάρνακα & ελεύθερη Αμμόχωστο τα rapid test

Thumbnail
Μονάδα δειγματοληψίας θα υπάρχει και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου το οποίο θα λειτουργεί από τις 12.30.

Συνεχίζεται και σήμερα στην πόλη και επαρχία Λάρνακας και στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου η δειγματοληψία για τεστ κορωνοϊού στον πληθυσμό με τη μέθοδο των rapid tests.

Στη Λάρνακα οι μονάδες δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα βρίσκονται στο χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς Σκλαβενίτη στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και θα διεξάγεται από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 1700 το απόγευμα και στον χώρο στάθμευσης Οικονομίδη στην οδό Λόρδου Βύρωνα δίπλα από Public από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 16.30 το απόγευμα.

 

Μονάδα δειγματοληψίας θα υπάρχει και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κιτίου το οποίο θα λειτουργεί από τις 12.30 το μεσημέρι μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

 

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου η επαρχία Λάρνακας εντάχθηκε  στο πρόγραμμα ελέγχου rapid test σε οίκους ευγηρίας, κέντρα αποκατάστασης και άλλες κλειστές δομές.  

Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου η μονάδα δειγματοληψίας για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου θα βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.  

Οι δειγματοληψίες θα διενεργούνται από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home