Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δεσμοφύλακες (Βίνετεο - Φωτο)

Offsite Team -
26.09.2022 - 09:45

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δεσμοφύλακες (Βίνετεο - Φωτο)

Ξανά έξω από το Υπουργείο Οικονομικών οι δεσμοφύλακες

Συνεχίζει τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, στα πλαίσια της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Κλάδου Δεσμοφυλάκων της Παγκύπριας Συντεχνίας ΙΣΟΤΗΤΑ, για επ’ αόριστον απεργία.

Συγκεκριμένα αυτη την ώρα, οι Δεσμοφύλακες μεταβένουν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, « Κατά την προηγούμενη βδομάδα, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία πέντε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των Δεσμοφυλάκων του Κλάδου όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 140 μέχρι 230 Δεσμοφύλακες, άντρες και γυναίκες. Αυτή τη βδομάδα, οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα συνεχιστούν κανονικά και θα είναι μαζικότερες, καθώς καθημερινά εγγράφονται στον Κλάδο νέα μέλη, τα οποία δηλώνουν ότι θα συμμετέχουν στα απεργιακά μέτρα.

>>>Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις ο δεσμοφύλακες<<<

Υπενθυμίζουμε ότι τα  αιτήματά, αφορούν την παροχή του ειδικού επιδόματος από το Υπουργείο Οικονομικών σε όλους τους Δεσμοφύλακες και την αναβάθμιση των κλιμάκων τους από Α2-5-7 σε Α3-5-7, με ταυτόχρονη τοποθέτησή τους στο σημείο των συνδυασμένων κλιμάκων που θα βρίσκονταν αν δεν αναστέλλονταν οι προσαυξήσεις για πέντε συναπτά έτη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «τα αιτήματά μας είναι ξεκάθαρα και μόνο με γραπτή δέσμευση εκ μέρους της Κυβέρνησης για συμπερίληψη των αναγκαίων προβλέψεων στον περί Προϋπολογισμού Νόμο του 2023, ώστε αυτά να ικανοποιηθούν, θα τερματίσουμε τα απεργιακά μέτρα, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Ανώτατο Όργανο του Κλάδου μας, δηλαδή η Γενική Συνέλευση». 

1

Home