Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνελήφθη να κλέβει επ’ αυτοφώρω 47χρονος στη Λάρνακα

Offsite Team -
10.08.2019

Συνελήφθη να κλέβει επ’ αυτοφώρω 47χρονος στη Λάρνακα

Thumbnail
Προσπαθούσε να αναλύψει χρήματα απο ΑΤΜ με πλαστή κάρτα

Στη σύλληψη 47χρονου, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απάτη σχετιζόμενη με ηλεκτρονικό υπολογιστή, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, κλοπή, απόπειρα κλοπής, καθώς και για αδικήματα που αφορούν τον περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες νόμο.  

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία που λήφθηκε σήμερα στην Αστυνομία ότι γινόταν απόπειρα ανάληψης χρημάτων από άγνωστο πρόσωπο με τη χρήση πλαστής πιστωτικής κάρτας από αυτόματη ταμειακή μηχανή τράπεζας στη Λάρνακα, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν το εν λόγω πρόσωπο. 

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 47χρονο, ο οποίος  προσπαθούσε να προβεί σε ανάληψη χρημάτων από την αυτόματη ταμειακή μηχανή με τη χρήση πλαστής κάρτας. Στην κατοχή του 47χρονου, εντοπίστηκαν ακόμη οκτώ πλαστές κάρτες και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα που διαμένει στη Λάρνακα, εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €200, το οποίο φέρεται να παραδέχθηκε ότι έκλεψε με τη χρήση πλαστής πιστωτικής κάρτας χθες στη Λάρνακα. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9-10/08/2019 έγιναν 61 συνολικά απόπειρες κλοπής χρημάτων με τη χρήση 49 πλαστών καρτών από δύο τράπεζες στη Λάρνακα, από τις οποίες κατάφερε πέντε φορές να πάρει το συνολικό ποσό των 200 ευρώ.

Εναντίον του 47χρονου, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

                                                                                  

                                                                                  

 

Home