Συνελήφθησαν στα κατεχόμενα δύο πρόσωπα για κλοπή οχημάτων

Συνελήφθησαν στα κατεχόμενα δύο πρόσωπα για κλοπή οχημάτων

Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι που συνδέονται με την υπόθεση κλοπής οχημάτων στη Λάρνακα

Συνελήφθησαν στα κατεχόμενα δύο άτομα, τα οποία φαίνεται να είναι ύποπτα και για την υπόθεση κλοπής δύο οχημάτων από μάντρα αυτοκινήτων στην Λάρνακα, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ.  

Όπως αναφέρεται, τα δύο άτομα συνελήφθησαν από την «αστυνομία» με την κατηγορία της κλοπής οχήματος αφού είχαν κλέψει όχημα από την κατεχόμενη Αχερίτου, με το οποίο στη συνέχεια μετάβηκαν στις ελεύθερες περιοχές, πήγαν στην Λάρνακα, το παράτησαν και έκλεψαν από μάντρα δύο οχήματα.

 

Οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία, εσκεμμένης ζημιάς, καταστροφής περιουσίας και παράνομης κατοχής περιουσίας ενώ χθες οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου» το οποίο αποφάσισε την διήμερη προσωποκράτησή τους.

 

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο «δικαστήριο» από τους «αστυνομικούς ανακριτές»,  οι δύο ύποπτοι στις 18 Αυγούστου έκλεψαν όχημα στην κατεχόμενη Αχερίτου και μετά μέσω παράνομων ενεργειών μετέβηκαν στις ελεύθερες περιοχές από την Λουρουτζίνα.  

Οι δύο ύποπτοι στη συνέχεια μετέβηκαν στην Λάρνακα όπου έσπασαν την πόρτα γραφείου σε μάντρα αυτοκινήτων πήραν τα κλειδιά αυτοκινήτων και αφού έκλεψαν δύο οχήματα επέτρεψαν στην Λουρουτζίνα όπου και πέρασαν στα κατεχόμενα, όπου προσπάθησαν να πουλήσουν τα οχήματα.  

Στο δημοσίευμα αναφέρεται η μάρκα και ο αριθμός κυκλοφορίας των δύο οχημάτων ενώ οι ύποπτοι κατά τη σύλληψη τους παραδέχτηκαν την διάπραξη των αδικημάτων.

Home