Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνέρχεται το συμβούλιο οδικής ασφαλείας - Εξετάζουν νέα μέτρα

Offsite Team -
15.07.2020 - 06:30

Συνέρχεται το συμβούλιο οδικής ασφαλείας - Εξετάζουν νέα μέτρα

Thumbnail
Προβληματισμός για τα τελευταία τροχαία

Τα τελευταία τροχαία φέρνουν εξελίξεις όσο αφορά την οδική ασφάλεια.

Εντός της επόμενης βδομάδας αναμένεται να συγκληθεί το συμβούλιο οδικής ασφαλείας σε με προσπάθεια μείωσης τον οδικών συγκρούσεων, καθώς οι αριθμοί δεν και τόσο ενθαρρυντικοί.

Πιο συγκεκριμένα στη σύσκεψη θα παραβρεθούν εκπρόσωποι από πέντε υπουργεία, Μεταφορών, Εσωτερικών, Οικονομικών, Παιδείας και Πολιτισμού και Υγείας.

Παράλληλα, Αστυνομίας,Τμήμα Δημοσίων Έργων, Τμήμα Οδικών Μεταφορών και μέλη του Επιστημονικού και Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου ΕΤΕΚ.

Στην ατζέντα του συμβουλίου, αναμένεται όπως επικαιροποιηθούν κάποιες αποφάσεις, ενώ αναμένεται να συζητηθούν και τα θέματα των κάμερων τροχαίας όπως επίσης και οι αυξήσεις στα εξώδικα πρόστιμα.

Θα συζητηθεί το όριο ταχύτητας σε «κρίσιμους» δρόμους τους αστικού δικτύου, αφού όπως καταδεικνύουν οι έρευνες τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία γίνονται στους αστικούς δρόμους. Επίσης θα προταθούν και νέα μέτρα για μείωση των τροχαίων.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, έχουν καταγραφεί 21 θανατηφόρες συγκρούσεις, όσες και την περασμένη χρονία την αντίστοιχη περίοδο. 

Home