Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνολικά 104 καταγγελίες σε εκστρατεία της Τροχαίας Πάφου

Offsite Team -
24.09.2021 - 13:14

Συνολικά 104 καταγγελίες σε εκστρατεία της Τροχαίας Πάφου

Εκστρατεία διενήργησαν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στα πλαίσια της Αστυνομίας Πάφου για πρόληψη μείωσης των τροχαίων οδικών συγκρούσεων.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Αστυνομίας, χτες μεταξύ των ωρών 12:00 το μεσημέρι και τα μεσάνυκτα πραγματοποιήθηκε σε Δήμους και κοινότητες της επαρχίας Πάφου, εκστρατεία στην οποία έλαβαν μέλη της Τροχαίας Πάφου. Κατά τους ελέγχους προέκυψαν συνολικά 104 καταγγελίες. 

Συγκεκριμένα 4 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 45 οδηγοί καταγγέλθηκαν για υπερβολική ταχύτητα, 5 οδηγοί χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, 7 οδηγοί χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, 22 οδηγοί χωρίς άδεια κυκλοφορίας και 2 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση με ακυρωμένη εγγραφή, 1 καταγγελία έγινε για οδήγηση με ληγμένη άδεια οδηγού, 6 καταγγελίες για μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ακόμη 1 καταγγελία για οδήγηση οχήματος με προεξέχων φορτίο, 1 καταγγελία για παράβαση φώτων πέδησης,  2 καταγγελίες για παράβαση σήματος τροχαίας και 8 καταγγελίες και τροχαίες προειδοποιήσεις σχετικά με τα φώτα των οχημάτων. 

Οι εκστρατείες θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

Κλείνει μέρος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Offsite Team -
27.06.2022 - 10:29

Κλείνει μέρος του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας

Από 4 Ιουλίου μέχρι 10 Αυγούστου θα γίνονται εργασίες ποτίσματος δέντρων συντήρησης οδικού φωτισμού

Εργασίες ποτίσματος δέντρων στον αυτοκινητόδρομο αεροδρομίου Λάρνακας – Αγίας Νάπας και εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού σε διάφορες τοποθεσίες του ίδιου αυτοκινητόδρομου, θα πραγματοποιούνται από τις αρχές Ιουλίου.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων αναφέρεται ότι την περίοδο από 4 Ιουλίου μέχρι 10 Αυγούστου, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, θα γίνονται εργασίες ποτίσματος των δέντρων στα πρανή του αυτοκινητοδρόμου Αεροδρόμιο Λάρνακας – Αγίας Νάπας της Επαρχίας Λάρνακας από το Τμήμα Δασών.

Προστίθεται ότι «κατά τη διάρκεια των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς (και από τις δύο κατευθύνσεις), θα κλείνει μέρος του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου, τμηματικά σε μήκος 100 μέτρων περίπου ανά φορά».

Εξάλλου από την Δευτέρα 4 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 8 του μήνα θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα και την Τρίτη 4 και 5 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00 στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Αγίας Νάπας περί τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού».

Την Τετάρτη και την Πέμπτη 6 και 7 Ιουλίου οι εργασίες θα γίνονται μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι τον κυκλικό κόμβο ΓΣΖ και στις δύο κατευθύνσεις.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν την Πέμπτη 7 Ιουλίου, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00 στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, στις εξόδους προς Ορόκλινη και Πύλα.

Ακόμα την Παρασκευή 8 Ιουλίου οι εργασίες θα γίνονται μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00 περί τον κυκλικό κόμβο Αερολιμένα Λάρνακας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 500 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home