Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συσκέψεις και προβληματισμοί για την απόπειρα φόνου κατά Ροδοθέου

Του Δημήτρη Χατζηιωσήφ -
27.11.2018 - 11:37

Συσκέψεις και προβληματισμοί για την απόπειρα φόνου κατά Ροδοθέου

Thumbnail
Ανακρίσεις προσώπων στο ΤΑΕ Λευκωσίας

Για εκ νέου κατάθεση πιθανόν να κληθεί εντός της ημέρας ο Νίκος Ροδοθέου, για την απόπειρα δολοφονίας που διαπράχθηκε εναντίον του, το βράδυ της Δευτέρας 26/11.

Ο Νίκος Ροδοθέου προχώρησε ήδη σε μία κατάθεση στην Αστυνομία, ωστόσο σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, πιθανόν να κληθεί εκ νέου για περισσότερες πληροφορίες που χρειάζονται για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με κ. Αγγελίδη, η αστυνομία προχωρά με ανακρίσεις και λήψη καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα, ενώ πραγματοποιείται και σύσκεψη στο αρχηγείο Αστυνομίας όπου συμμετέχουν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίας για σκοπούς ενημέρωσης και συντονισμού της επιχείρησης.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία απέκλεισε την σκηνή αναζητώντας στοιχεία που την οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών. Στο μικροσκόπιο των αρχών αναμένεται να τεθούν και τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από υποστατικά της περιοχής.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, παρόλο που η Αστυνομία κατέχει ορισμένες πληροφορίες, είναι ακόμη πρόωρο να ληφθούν οποιοσδήποτε αποφάσεις.

Η Αστυνομία εξετάζει επίσης την πιθανότητα η απόπειρα δολοφονίας του κ. Ροδοθέου να συνδέεται με δολοφονίες που έγιναν στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι συγκεκριμένο.

Τα γεγονότα 

Ο Νίκος Ροδοθέου, αδερφός του Άντρου Ροδοθέου που δολοφονήθηκε στις 12 Απριλίου του 2017 στο χωριό Γεράσα της Επαρχίας Λεμεσού ήταν ο στόχος της απόπειρας φόνου το βράδυ της Δευτέρας 26/11, στην περιοχή Hilton στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο Ροδοθέου οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Εθνικής Φρουράς κοντά στο Hilton σε κεντρικό σημείο στη Λευκωσία. 

Κάποια στιγμή άγνωστοι με μοτοσικλέτα, χωρίς αριθμούς εγγραφής, τον πλησιάσαν και άνοιξαν πυρ εναντίον του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία δέχτηκε 5 πυροβολισμούς στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο Ροδοθέου δεν τραυματίστηκε από τα πυρά και η μοτοσικλέτα εξαφανίστηκε.

Home