Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σύσταση ανακριτικής ομάδα για την επίθεση σε οπαδούς ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Offsite Team -
26.05.2022 - 15:59

Σύσταση ανακριτικής ομάδα για την επίθεση σε οπαδούς ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Διερεύνηση του περιστατικού με κουκουλοφόρους

Έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα, η οποία διερευνά υπόθεση που αφορά περιστατικό επίθεσης εναντίον οχήματος και άλλων περιστατικών, που έγιναν σε συγκεκριμένη περιοχή, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να τραυματίστηκαν ελαφρά, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Ερωτηθείς για το περιστατικό με ομάδα κουκουλοφόρων, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «εμείς ως Αστυνομία ενημερωθήκαμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι μια μικρή ομάδα με κουκουλοφόρους βρισκόταν σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λευκωσία, που προχωρούσε σε κάποιες κακόβουλες ενέργειες».

«Η Αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα όπου εντόπισε πράγματι μικρή ομάδα προσώπων που έφεραν κουκούλες. Έγινε προσπάθεια να τους προσεγγίσουν. Τράπηκαν σε φυγή. Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα. Μάλιστα το ένα από τα πρόσωπα αυτά, ηλικίας 28 χρόνων φαίνεται να είχε στην κατοχή του και ένα επιθετικό όργανο και συγκεκριμένα ένα μεγάλο ξύλο, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο. Το πρόσωπο αυτό συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από τα άλλα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν, τα δύο πρόκειται για ανήλικα πρόσωπα», σημείωσε.

Όσον αφορά το περιστατικό που έγινε επίθεση εναντίον ενός οχήματος, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, ο κ. Ανδρέου είπε ότι φαίνεται τα τρία αυτά πρόσωπα να τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ έχει υποστεί ζημιά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

«Η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει ένα βίντεο, το οποίο αξιολογεί αυτή την στιγμή. Έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα, η οποία ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση αυτή, να εντοπίσει τα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται ή ενέχονται στην υπόθεση αυτή, για να προχωρήσει στην ποινική δίωξη», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε, παράλληλα, ότι ένας επιτηρητής στο στάδιο ψες εντόπισε πριν την έναρξη του τελικού του κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Εθνικού, ένα 28χρονο να έχει στην κατοχή του και να χρησιμοποιεί ένα πυρσό.

«Το πρόσωπο αυτό συνελήφθηκε, κατηγορήθηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου και καταδικάστηκε με το ποσό των €800, ενώ μετά από αίτημα της Αστυνομίας έχει αποκλειστεί για τους επόμενους 7 μήνες από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Home