Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τα είπαν για τον τουρισμό Σιζόπουλος - Περδίος

Offsite Team -
19.12.2019

Τα είπαν για τον τουρισμό Σιζόπουλος - Περδίος

Thumbnail
"Σημαντική ανταλλαγή απόψεων για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ στα γραφεία της ΕΔΕΚ με αντικείμενο συζήτησης τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Σιζόπουλος δήλωσε:

«Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον κ. Υφυπουργό Τουρισμού για την πρωτοβουλία που είχε για τη σημερινή συνάντηση. Όπως είναι φυσικό μετά την ψήφιση και του προϋπολογισμού, η συνάντηση αυτή αποσκοπούσε στην αλλαγή κάποιων απόψεων, γύρω από τα θέματα τουρισμού και γενικά πώς μπορούμε να συνεργαστούμε και να συντονιστούμε για να ενισχύσουμε τις πρωτοβουλίες τις οποίες το Υπ. Τουρισμού αναλαμβάνει, με βασικό στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του κυπριακού τουρισμού και κυρίως την δραστηριοποίηση και σε νέους ποιοτικούς τομείς έτσι ώστε το τουριστικό μας προϊόν να είναι ανταγωνιστικό, ποιοτικό, και να μπορέσει να αποτελέσει ένα σταθερό πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης. Να περιορίσουμε όσο το δυνατό τους εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν χρόνο με τον χρόνο την τουριστική βιομηχανία».

Ακολούθως ο κ. Περδίος δήλωσε:

«Τα ευχαριστώ μας για ακόμη μια φορά. Η επίσκεψή μας σήμερα αποσκοπούσε σε δύο βασικά πράγματα. Το πρώτο που θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Σιζόπουλο προσωπικά, όπως και το κόμμα σας, για την συνεχή συμπαράσταση που δείχνετε προς το Υφυπουργείο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε έμπρακτα ότι ο τουρισμός αφορά όλους μας και είναι πάρα πολύ σημαντικό για το Υφυπουργείο να έχει αυτή την σχέση, με την ανταλλαγή απόψεων, με εσάς καθώς και με όλο το κόμμα.

Το δεύτερο, θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δυσκολίες που είχε η φετινή τουριστική σεζόν, τις οποίες όμως το Υφυπουργείο διαχειρίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε. Νομίζω είχαμε μια υπό τις περιστάσεις πάρα πολύ πετυχημένη χρονιά και ευελπιστούμε ότι και του χρόνου που θα είναι ακόμη μια εξίσου δύσκολη χρονιά, θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Το τρίτο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι εισηγήσεις σας, όπως και των υπόλοιπων κομμάτων έχουν ενταχθεί στην εθνική στρατηγική τουρισμού, την οποία θα ανακοινώσουμε επισήμως αρχές του επόμενου έτους. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η στρατηγική για την επόμενη δεκαετία του τουρισμού μας συνάδει πλήρως και με την δική σας φιλοσοφία και με αυτά που φαντάζεστε εσείς για τον τουρισμό της χώρας μας. Ξανά ευχαριστώ εκ μέρους όλου του Υπουργείου, να είστε καλά και θα είμαστε πάντα στην διάθεση σας».

Home