Τα είπαν Κίνημα Οικολόγων–Συνεργασία Πολιτών-ΠΣΕΜ για τετράμηνα

Τα είπαν Κίνημα Οικολόγων–Συνεργασία Πολιτών-ΠΣΕΜ για τετράμηνα

Συζήτησαν για τις εξετάσεις ανά τετράμηνο

Τη θέση τους για κατάργηση των εξετάσεων ανά τετράμηνο, μετέφεραν στο Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, σε σημερινή συνάντηση τους, η ΠΣΕΜ.

Σε ανακοίνωση της, η ΠΣΕΜ αναφέρει ότι στα πλαίσια των επαφών της με τα κοινοβουλευτικά κόμματα πραγματοποίησε σήμερα, συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων. 

«Μεταφέραμε τη θέση μας για κατάργηση των εξετάσεων ανά τετράμηνο και για διαμόρφωση του τρόπου αξιολόγησης του μαθητή με κύριο στόχο την ενίσχυση της ολόπλευρης μόρφωσης και όχι της βαθμοθηρίας. Παράλληλα μιλήσαμε για την ανάγκη ενίσχυσης προγραμμάτων πρόληψης όσον αφορά τα ζητήματα βίας και παραβατικότητας. Ζητήσαμε να ασκηθεί πίεση στο αρμόδιο Υπουργείο για επαναφορά του θεσμού της δωρεάν μεταφοράς μαθητών με τα λεωφορεία, καθώς οι οικογένειες μας βάζουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για τα έξοδα μετακίνησης μας», προσθέτει.

Αναφέρει, τέλος, ότι το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών τους είπε ότι στηρίζει τις προσπάθειες της ΠΣΕΜ και θα σταθεί στο πλευρό της «για να ενισχύσουμε την παιδεία και το μαθητικό κίνημα».

ΚΥΠΕ

Home