Ταχεία εξυπηρέτηση στο «Στέλιος Κυριακίδης» για το PCR test

Ταχεία εξυπηρέτηση στο «Στέλιος Κυριακίδης» για το PCR test

Χωρίς κανένα πρόβλημα, με τάξη και ασφάλεια διενεργείται από τις 08:00 ο εργαστηριακός έλεγχος των εργαζομένων, που εξαιρούνται για μετακίνηση από και προς τις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού, στον Χώρο Στάθμευσης του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης», στο πρώην Παφιακό.

Εργαζόμενοι που μετακινούνται από την Πάφο για άλλες επαρχίες μεταβαίνουν από το πρωί στον Χώρο Στάθμευσης του Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης» για τη μοριακή εξέταση (PCR test) μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για ενίσχυση και την προσθήκη νέων σημείων δειγματοληψιών στις δύο Επαρχίες. 

Οι δειγματοληψίες στο Χώρο Στάθμευσης Σταδίου «Στέλιος Κυριακίδης» (πρώην Παφιακό) θα συνεχιστούν επίσης σήμερα και τις δύο επόμενες ημέρες, Πέμπτη, Παρασκευή ( 18-20 Νοεμβρίου) από τις 08.00 μέχρι 18.00 το απόγευμα, ενώ η έναρξη τους έγινε χθες στο συγκεκριμένο χώρο .

Πολίτες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους στο ΚΥΠΕ για τη διαδικασία της μοριακής εξέτασης, αφού, όπως σημείωσε, αυτή δεν διαρκεί πάνω από πέντε λεπτά αλλά και γενικά για την ταχεία εξυπηρέτηση.

Σημειώνεται πως σε όλα τα σημεία, που γίνονται οι σχετικές δειγματοληψίες, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου επιτηρούσαν για την τήρηση των αποστάσεων και τη χρήση μασκών.

Επισημαίνεται ότι η κινητή μονάδα που λειτούργησε στη Γεροσκήπου από την Κυριακή μέχρι και χθες για τους μετακινούμενους εργαζόμενους, σήμερα έχει κλείσει.

ΚΥΠΕ

Home