Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ταλαιπωρία: Έργα 5 μηνών στο high way Λεμεσού - Λευκωσίας

Offsite Team -
21.03.2022

Ταλαιπωρία: Έργα 5 μηνών στο high way Λεμεσού - Λευκωσίας

Τα έργα άρχισαν το Σάββατο

Έργα που θα κρατήσουν πέντε μήνες  διεξάγονται  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας παρά την έξοδο Τσερίου. Τα έργα άρχισαν το Σάββατο με συνέπεια  αλλαγές στο δρόμο.

Σύμφωνα με ενημέρωση, η  τροχαία κίνηση στον  αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα διεξάγεται σε 2 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και οι λωρίδες θα είναι μετατοπισμένες στην ανατολική πλευρά του υφιστάμενου αυτοκινητόδρομου.

 

Η κυκλοφορία από την έξοδο της βιομηχανικής Ιδαλίου προς τον παρακαμπτήριο Τσερίου θα είναι απρόσκοπτη, ενώ η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία μέσω του αυτοκινητόδρομου θα είναι κλειστή.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η κυκλοφορία από τον παρακαμπτήριο Τσερίου προς Λευκωσία, θα διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της JCC. Σημειώνεται ότι η παραπάνω διευθέτηση θα διαρκέσει για περίοδο 5 μηνών περίπου.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως πληροφορούμαστε, τέθηκε σχέδιο δράσης για την αστυνόμευση του οδικού δικτύου από μέλη της Τροχαίας προς εξυπηρέτηση των οδηγών. Σύμφωνα με εκπρόσωπο των Δημοσίων Έργων,  η τροχαία κίνηση παρακολουθείται και υπάρχει επικοινωνία με την Τροχαία για αντιμετώπιση της κατάστασης. 

Home