Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΤΕΒΕΑ-Δημ.Σωτήρας: Συζήτησαν για Τοπική Αυτοδιοίκηση

Offsite Team -
04.06.2020 - 13:48

ΤΕΒΕΑ-Δημ.Σωτήρας: Συζήτησαν για Τοπική Αυτοδιοίκηση

Thumbnail
Όσα ειπώθηκαν

Η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και οι επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας με αντιπροσωπεία της Τουριστικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

 

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι η συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΤΕΒΕΑ με τον Δήμαρχο Σωτήρας Γεώργιο Τάκκα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου για συναντήσεις με τις τοπικές αρχές της Επαρχίας Αμμοχώστου».

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης «συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Δήμο Σωτήρας και την Επαρχία Αμμοχώστου γενικότερα, ενώ ανταλλάχθηκαν εισηγήσεις και προτάσεις για συγκεκριμένα θέματα όπως η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού και η περαιτέρω συνεργασία της ΤΕΒΕΑ με Τοπικές Αρχές».

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η αντιπροσωπεία της ΤΕΒΕΑ «ευχαρίστησε για τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Σωτήρας και επανέλαβε τη στήριξη της Εταιρείας προς τον Δήμο. Ο Δήμαρχος Γεώργιος Τάκκας ανέφερε ότι ο Δήμος Σωτήρας θα συνεχίσει την άψογη συνεργασία με την ΤΕΒΕΑ για το καλό του Δήμου αλλά και της επαρχίας Αμμοχώστου».

ΚΥΠΕ

Home