Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΤΕΣΕΚ: Διαμαρτυρία αναστολής δρομολογίου Πολεμίου–Παναγιάς-Πάφου

Offsite Team -
05.11.2022

ΤΕΣΕΚ: Διαμαρτυρία αναστολής δρομολογίου Πολεμίου–Παναγιάς-Πάφου

Thumbnail
Διαμαρτύρονται οι Σύνδεσμοι Γονέων ΤΕΣΕΚ Πάφου, Λυκείου Αγίου Νεοφύτου και Γυμνασίου Αποστόλου Πάφου

Διαμαρτύρονται οι Σύνδεσμοι Γονέων ΤΕΣΕΚ Πάφου, Λυκείου Αγίου Νεοφύτου και Γυμνασίου Αποστόλου Πάφου για την αναστολή δρομολογίου Πολεμίου - Παναγιάς- Πάφου. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση τους, κοινή έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής οι Σύνδεσμοι  Γονέων ΤΕΣΕΚ Πάφου, Λυκείου Αγίου Νεοφύτου και Γυμνασίου Αποστόλου Παύλου με την συμμετοχή της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης  της Διεύθυνσης της ΤΕΣΕΚ και επηρεαζόμενων Γονιών με στόχο να συζητηθεί το θέμα της απόφασης της ΟΣΥΠΑ Πάφου να αναστείλει την λειτουργία της Σχολικής γραμμής της περιοχής Πολεμίου - Παναγιάς - Πάφου.  

Αναφέρεται ότι κοινή διακήρυξη όλων είναι η καταδίκη των βανδαλισμών που έγιναν από μαθητές που επέβαιναν στο λεωφορείο της εταιρείας ΟΣΥΠΑ.  

Επίσης ζητούν από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου όπως το συντομότερο δυνατό η Αστυνομία να  ολοκληρώσει τις αστυνομικές εξετάσεις και να εντοπίσει τους φερόμενους δράστες των βανδαλισμών, ώστε  να κληθούν να πληρώσουν τις ζημιές .  

Μέχρι όμως να ολοκληρωθούν οι έρευνες και για να μην θυματοποιούνται όλοι οι μαθητές πού λόγω της απομακρυσμένης περιοχής που προέρχονται αδυνατούν να βρουν εναλλακτική λύση να έρχονται στα Σχολεία τους, οι οργανωμένοι γονείς ζητούν όπως τα αρμόδια Υπουργεία Μεταφορών και Παιδείας έρθουν σε άμεση συνεννόηση με την ΟΣΥΠΑ και  άμεσα να δοθεί το πράσινο φως για να επαναλειτουργήσει το επηρεαζόμενο δρομολόγιο και να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των μαθητών.  

Όλοι οι εμπλεκόμενοι Σύνδεσμοι Γονέων είναι στην διάθεση των αρμοδίων να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος και στην προσπάθεια εξεύρεσης τρόπων για να μην επαναληφθούν τέτοια γεγονότα, καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΚΥΠΕ

Home