Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θ’ ανοίξουμε και το υπόλοιπο Βαρώσι, δήλωσε ο «πρωθυπουργός»

Offsite Team -
23.12.2022

Θ’ ανοίξουμε και το υπόλοιπο Βαρώσι, δήλωσε ο «πρωθυπουργός»

Ένα μέρος του Βαρωσιού είναι κλειστό, θα το ανοίξουμε κι αυτό τη νέα περίοδο, δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ σε εκδήλωση προώθησης του υποψηφίου του κόμματός του, για τη «δημαρχία» της Αμμοχώστου στις «τοπικές εκλογές» της Κυριακής.

Όπως γράφει πρωτοσέλιδα η «Γκιουνές», η τελική «προεκλογική» συγκέντρωση του υποψηφίου Ερντάλ Οζτζένκ έγινε χθες το βράδυ στο «πολιτιστικό κέντρο Ραούφ Ντενκτάς» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, παρουσία του προέδρου του ΚΕΕ και «πρωθυπουργού», των αρχηγών των άλλων δύο «συγκυβερνώντων» κομμάτων και άλλων.

Μιλώντας πρώτος ο γγ του ΚΕΕ και «βουλευτής» Αμμοχώστου, Ογουζχάν ΧΖασίπογλου ανέφερε ότι θέλουν να ανοίξουν και τις υπόλοιπες περιοχές στο Βαρώσι και η πρόθεσή τους στο ζήτημα αυτό είναι ξεκάθαρη. Στις 26 Δεκεμβρίου, πρόσθεσε, θα δώσουν ένα τέλος στα όνειρα του ΡΤΚ.

Λαμβάνοντας στην συνέχεια τον λόγο ο κ. Ουστέλ κι αναφερόμενος στο Βαρώσι, είπε ότι υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν ανοίξει. «Την νέα περίοδο θα τις ανοίξουμε κι αυτές. Επειδή το είπαμε αυτό, δεν έμεινε κριτική που δεν την ακούσαμε. Δεν έμειναν λόγια που δεν μας είπαν. Αλλά εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την τδβκ να συνεχίσει να ζει και γι αυτό όποιος θέλει ας πει ό,τι θέλει, δεν το λαμβάνουμε υπόψη».

Αντλούμε την δύναμη από εσάς, είμαστε ένα, κατέληξε ο Ουνάλ Ουστέλ.

ΚΥΠΕ

Home