Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θα πάτε εκδρομή; Πώς θα είναι ο καιρός αύριο - Πότε θα βρέξει

Offsite Team -
10.09.2022 - 16:54

Θα πάτε εκδρομή; Πώς θα είναι ο καιρός αύριο - Πότε θα βρέξει

Έρχονται και βροχές - Ο καιρός μέχρι και την Τρίτη

Απόψε (10/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αρχικά στα νοτιοδυτικά θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο (Κυριακή 11/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργά το απόγευμα, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, θα παρατηρούνται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν προοδευτικά μέχρι το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια, μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια, στους 33 στα νότια παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βραδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και αργότερα στα ανατολικά παράλια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφωσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα (12/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις.

Την Τρίτη (13/9), τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρουνται, αναμένεται, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό αλλά και στα ανατολικά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν κάποια μεμονωμένη βροχή στα ορεινά, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα (10/9) και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Home