Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θα πέσουν κεφάλια στην Αστυνομία για τον "Ορέστη"

Offsite Team -
10.06.2019 - 16:03

Θα πέσουν κεφάλια στην Αστυνομία για τον "Ορέστη"

Thumbnail
Αρχηγός: Ενδεχομένως να προκύπτουν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες

 Σε ερώτηση κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις για την έρευνα από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, για την υπόθεση του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και παιδιών, ο Αρχηγός της Αστυνομίας απάντησε πως «ενδεχομένως να προκύψουν κάποια πειθαρχικά ή και ποινικά αδικήματα. Εμείς θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα και οποιεσδήποτε οδηγίες δοθούν, είμαστε οι πρώτοι που θέλουμε να ξεκαθαρίσουν τα πράματα».

 

Κληθείς να αναφέρει πότε αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας της Αστυνομίας για την υπόθεση, απάντησε πως «έχει δοθεί ένα χρονοδιάγραμμα τριών μηνών, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκονται οι έρευνες».

 

Αναφορικά με την πορεία των ερευνών της υπόθεσης, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως «είμαστε στο τελικό στάδιο. Ωστόσο, αναμένουμε μια τελευταία ενημέρωση και θα αποφασιστεί κατά πόσο θα προχωρήσει η διαδικασία για επόμενο διάταγμα προσωποκράτησης ή αν θα είμαστε σε θέση να καταχωρηθούν οι υποθέσεις ενώπιον Δικαστηρίου».

Home