Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θα πραγματοποιηθούν 58 πτήσεις από & προς το αεροδρόμιο Λάρνακας

Offsite Team -
03.07.2020 - 10:27

Θα πραγματοποιηθούν 58 πτήσεις από & προς το αεροδρόμιο Λάρνακας

Thumbnail

Συνολικά 58 πτήσεις πραγματοποιούνται σήμερα από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας προς διάφορες χώρες της Ευρώπης.

 

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 29 αφίξεις προερχόμενες από Αθήνα, Βίλνιους, Βουδαπέστη, Βελιγράδι, Βιέννη, Τελ Αβίβ, Ζυρίχη, Βαρσοβία, Βρυξέλλες, Ντόχα, Μόναχο, Cluj Ναπόκa, Σόφια, Θεσσαλονίκη, Ιάσιο, Βάρνα, Ηράκλειο, Άμστερνταμ και Luton.

Θα πραγματοποιηθούν 29 αναχωρήσεις για Αθήνα, Βίλνιους, Βουδαπέστη, Βιέννη, Βελιγράδι, Θεσσαλονίκη, Ζυρίχη, Βαρσοβία, Τελ Αβίβ, Βρυξέλλες, Ηράκλειο, Αθήνα, Ντόχα, Cluj Ναπόκα, Μόναχο, Σόφια, Ιάσιο, Βιέννη, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Luton και  Βάρνα.

 

Τις πτήσεις θα πραγματοποιήσουν οι εταιρείες Olympic Air, Wizz Air, Blue Air,  Cyprus Airways, Edelweiss, Austrian Airlines, Ιsrair Airlines, Air Serbia, Wizz Air UK και Qatar Airways, Transavia, Lufthansa.  

Η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη, ανέφερε πρόσφατα ότι αναμένεται τον Ιούλιο να ξεκινήσουν εντατικά αρκετά προγράμματα πτήσεων από τα αεροδρόμια της Κύπρου.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

 Πρόσθεσε ακόμα ότι τα εγκαίνια της νέας βάσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας της αεροπορικής εταιρείας Wizz Air που έγιναν την Δευτέρα 29 Ιουνίου επιτρέπει στην Hermes Airports «να βλέπει «τα αεροδρόμια της Κύπρου με αισιοδοξία».  

Η κ. Κουρούπη είπε ακόμα πως «ο Ιούνιος έκλεισε με 40 χιλιάδες επιβάτες από και προς τα αεροδρόμια της Κύπρου» και σημείωσε πως «αναμένουμε ότι τον Ιούλιο θα υπάρξει ουσιαστική αύξηση στην πραγματοποίηση πτήσεων και σταδιακά θα προχωρήσουμε σε μεγαλύτερους αριθμούς».  

Υπολογίζουμε ανέφερε ότι «αναλόγως και με τα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορωνοϊό, ο Ιούλιος μπορεί να φτάσει στο 40% του τι αναμέναμε να έχουμε για τον συγκεκριμένο μήνα».  

Σημειώνεται ότι όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν το Έντυπο Εντοπισμού Επιβατών, να υπογράψουν σειρά δηλώσεων και, όπου είναι απαραίτητο, να ανεβάσουν στην πύλη του Cyprus Flight Pass πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει αρνητικό PCR για την ασθένεια Covid-19.

Στους χώρους του αεροδρομίου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της παραμονής των επιβατών στο τερματικό κτίριο, σε όλους τους επιβάτες λαμβάνεται ο πυρετός, ενώ υπάρχουν ευδιάκριτες σημάνσεις για να υπενθυμίζουν στους επιβάτες ότι πρέπει να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ακόμα στο τερματικό κτίριο δεν επιτρέπεται σε κανένα η είσοδος εκτός από τους επιβάτες και το προσωπικό του αεροδρομίου, έχει εντατικοποιηθεί η καθαριότητα σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου και έχουν εγκατασταθεί περισσότερα από 50 αντισηπτικά χεριών τα οποία είναι διαθέσιμα για το κοινό και το προσωπικό.

ΚΥΠΕ

Home