Θανατηφόρο - Λεμεσός: Συνελήφθη ο οδηγός - «Εγκληματική ενέργεια»

Θανατηφόρο - Λεμεσός: Συνελήφθη ο οδηγός - «Εγκληματική ενέργεια»

Τι αναφέρει ο Διευθυντής της Τροχαίας στην Offsite -

Συνελήφθη ο 50χρονος οδηγός ο οποίος φέρεται να προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσό με θύμα τον 27χρονο Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Όπως ανέφερε στην Offsite ο Διευθυντής του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου, η Αστυνομία θα εισηγηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα την ποινική δίωξη του 50χρονου οδηγού με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. ''Ήταν εγκληματική ενέργεια'', τόνισε ο κ. Γεωργίου σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το φοβερό τροχαίο δυστύχημα. 

Το τροχαίο σημειώθηκε 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού πριν την έξοδο Μουταγιάκας. Σύμφωνα με την Αστυνομία 50χρονος οδηγός προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο άτυχος Παναγιώτης με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο 50χρονος όπως αναφέρει η Αστυνομία υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 111μg℅ αντί 22μg℅ που είναι το επιτρεπτό από το νόμο όριο.

Ο 50χρονος διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κάταγμα σπονδύλου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ορθοπεδικό τμήμα.

Ο θάνατος του 27χρονου Παναγιώτη ήταν ακαριαίος.

Home